Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Felszállás előtti utolsó pillanatok

2013.03.10. - vasárnap

1

-

A repülést igen különleges atmoszféra lengi körbe kezdve a becsekkolástól egészen a csomag újra birtokba vételéig, mely azt gondolom mindenkit hatalmába kerít, aki nem repül minden héten-hónapban. A feszültség persze nem alaptalan, az út alapvető jellegét határozzák meg olyan körülmények, melyeket csak a gép ajtajainak becsukása után tud meg az utas, mint az időjárási viszonyok vagy akár a körülöttünk ülők természete, mely rendkívül sok bosszúságot tud okozni egy-egy hosszabb úton. 

-

2

-

John Schabel ezt a feszült várakozást próbálta meg érzékeltetni fotósorozatával, melyet mit sem sejtő utasokról készített kívülről abban az időszakban, amikor már világít az övek becsatolására figyelmeztető jelzés, de még nem indult el a gép.

Jó utat kívánok!

-

 3 4 5 6 7 8

Címkék: fotó elvont

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása