Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Kinyílik a világ

2013.03.06. - szerda

1

-

A kiemelkedő fotóst az különbözteti meg a többitől, hogy a nézőt is bele tudja helyezni a fotóba, hogy nem csak leképezi az adott témát, hanem át tudja adni annak hangulatát, atmoszféráját és ily módon érzelmet, gondolatot ébreszt. Nem kell hozzá sok, mind képesek vagyunk rá, egyszer. Vagy kétszer. Véletlenül. 

-

2

-

A profi ezt tudatosan csinálja. Bernd Edgar Wichmann vérbeli profi Németországból, aki szabadúszó fotósként a legnagyobb hírlapoknak és ügynökségeknek dolgozik és emellett természetesen készít képeket saját és mindannyiunk szórakoztatására megrendelők nélkül.

-

 3

-

Outdoor címszó alatt futó képei egészen sajátos hangulatúak, a súlytalanság és végtelen szabadság érzetét keltik a nézőben a végtelen horizont látványát szűkítő tereptárgyak teljes hiányával és néhány izgalmas részlet megtartásával.

-

 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása