Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Akinek a könyv nem az olvasásról szól

2013.03.05. - kedd

1

-

Konzervatív nézetek szerint a könyv első és egyetlen felhasználási módja az olvasás, de tegye föl a kezét, akinek nincsen egyetlen olyan könyve sem ami más funkciót tölt be, támaszt valamit, esetleg egy tárgy alatt a megfelelő magasságot biztosítja. 

-

2

-

Könyvet nemtörődömségből vagy esetleg szándékosan megsérteni Istennek nem tetsző dolog főleg ha még régi, értékes darabról is van szó, a biztos elkárhozás kulcsa, na de mi van akkor, ha értelme van eme értékes tárgyak megbontásának, integritásuk veszélyeztetésének?

-

 3

-

Thomas Allen kockáztatott és bár mennybemenetele kétséges, földi élete értelmet nyert, alkotásai több könyv és magazin borítóján is szerepeltek már, melyek igen speciális és egyéni látásmódot tükröznek. Az úriember kis diorámákat készít könyvekből és egyébként teljesen össze nem illő kivágott minták, alakok között teremt egészen különleges kapcsolatot. Na és nem mellesleg rendkívül szórakoztatóak is alkotásai.

-

 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Címkék: kreatív installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása