Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A tél utánozhatatlan hangulata

2013.03.04. - hétfő

1

-

A tél a leginkább megosztó dolgok egyike, vagy nagyon szereti valaki, vagy ki nem állhatja, de közömbösen senki nem áll hozzá. Csontig hatoló hideg, csúszós, lefagyott felületek, végtelen reggeli szélvédő kapargatás, megbénuló közlekedés és mindent borító sós trutyi. Ugyanakkor rendkívül izgalmas téli sportok, a hulló hó rendkívüli látványa és a mindent borító fehér hótakaró erősen nyugtató hatása. 

-

2

-

Kétélű a dolog, ugye? Rendkívül sok érv szól mellette és ellene is, de egy valami biztos, a látványt mind szeretjük, csak a járulékos jellemzőit ne kelljen a saját bőrünkön érezni. Mikko Lagerstedt pont ebben segít nekünk. Az elmúlt télen készített képeiből gyűjtötte össze a legjobbakat méghozzá Finnországból, ahol a tél azt az igazi zord arcát mutatja, hogy gyönyörködhessünk a látványban anélkül, hogy fagyoskodnunk kellene és még egyszer eszünkbe juttassa mit is hagyunk magunk mögött.

-

 3 4 5 6 7 8 9 10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása