Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Gumimacik soha nem látott szerepben

2013.03.03. - vasárnap

1

-

A csillár az általában olyan komoly dolog, nem sűrűn cserélgeti az ember, így leginkább megfontoltan választ, hiszen hosszú évekig fogja nézegetni és a legtöbben elintézik a legegyszerűbb, legkevésbé rizikós darabbal. Na meg vannak a paloták, oda meg a kristálycsillár illik. 

-

2

-

Megtört a jég! Kevin Champeny megtalálta azt a piaci rést, aminek tárgykörébe olyan termékek tartoznak melyre a legtöbb nosztalgiázni vágyó, vagy gyermeklelkű felnőtt vágyhat anélkül, hogy vágyai beteljesítéséhez valami tökéletesen haszontalan tárgyat vásárolna.

-

 3

-

Csillárjait két méretben 3000 vagy 5000 egy az egyben az eredetire hajazó, bár akrilból öntött gumimaciból állítja össze, úgy, hogy azok egy tökéletes gömböt alkossanak. Egészen elképesztő a színviláguk és a hangulatuk!

-

 4 5 6 7 8 9

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása