Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Celebportrék polaroidokból

2013.03.01. - péntek

1

-

A világsztárokról, hírességekről eszméletlen mennyiségű kép készült a magazinfotóktól a lesifotókig mindenféle stílusban, azonban ezek már túl sok újdonsággal nem tudnak szolgálni, esetleg egy-egy botrány kapcsán kapja föl az ember a fejét néhány kép láttán.

-

  2

-

Maurizio Galimberti sem találta túl izgalmasnak a celebvilágot övező fotós szcéna tevékenységét és gondolta felkavarja egy kicsit az álló vizet méghozzá egy kultikus eszköz -egy polaroid gép - segítségével. Jól körbefotózott egy csomó hírességet, majd a papír képeket addig rendezgette, míg meg nem elégedett a látvánnyal, ami elképesztően részletesen és sok szögből mutatja be, hogy a celebek is csak ugyanolyan emberek, mint mi.

-

 3 4 5 6 7 8

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása