Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Testet öltő tinta

2013.02.27. - szerda

1

-

A tinta és a víz találkozása az esetek többségében nem örömteli esemény, elmaszatolódott papírlapok maradnak utána és a tajtékzó tulajdonos, aki megerőszakolva saját emlékezetét próbálja felidézni, mi is szerepelt a papíron, pedig nem kell ennek feltétlenül így lennie. 

-

2

-

Alberto Seveso grafikai munkáihoz kikísérletezett egy technikát, melynek segítségével egészen zseniális képeket tud készíteni a víz, tinta és egy kis lakk találkozásának megörökítését követően és az egészet még érdekesebbé teszi, hogy esetleges, ugyanis nem reprodukálható mivel az úriembernek nem sok behatása van a végkifejlet kinézetét illetően, csupán megérzéseire hagyatkozva tudja irányítani a folyamatot. Na de ez nem változtat semmit azon, hogy képei zseniálisak.

-

 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása