Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

XXI. századi kisiparosok

2013.02.22. - péntek

1

-

Mindannyian szeretjük a kézzel készített termékeket, mert van egy varázsa a tudatnak, hogy nem csak egy lelketlen gépsoron látták meg a napvilágot, hanem egy érző és hozzáértő személy törődött velük, egy kis darabot magából is beléjük eszkábált. 

-

2

-

Ennek az érzésnek viszont ára van, soha nem fogja tudni felvenni a versenyt a kínai gépsorokkal és éhbérért dolgozó munkások végtelen hadával, viszonylag korlátozott azoknak a termékeknek a köre, ahol megfizethető alternatíva a kézműves darab.

-

 3

-

Alessandro Venier egy fotósorozattal kívánta tiszteletét kifejezni azokkal az emberekkel szemben akik a sodrással szembe mernek menni – esetenként a megélhetésüket is kockáztatva – és a mai napig a két kezükkel és egyszerűbb gépekkel állítják elő portékájukat.

-

 4 5 7 8 9 10

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása