Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Minimál Csütörtök – No.41.

2013.02.21. - csütörtök

1

-

Jelentem, bekebelezett minket a digitális világ, amit lehet számítógéppel, számítógép-vezérelt gépekkel készítünk a pontosság, és tömegtermelés jegyében, kihalt a világbol az esetlegesség, az emberi hibák és apróbb rezdülések. Minden egyenes, párhuzamos, merőleges és tökéletes ívű. 

-

2

-

Sokaknak ez nem tetszik, így a hagyományos, kézzel készült grafikai termékek reneszánszukat élik, egyre több helyen kerülnek elő a kézi nyomdai eljárások és képelkotó eszközök, melyeknek van egy különleges, tökéletlenül emberi bája.

-

 3

-

Dana Tanamachi a krétára esküszik és hálistennek akadnak megrendelői is üzletek, vendéglátóipari egységek tulajdonosai és vezetői körében, akik egy kicsit többet akarnak a reklámgrafikájukból kihozni, egy kicsit közelebb akarnak kerülni vásárlóikhoz.

-

 4 5 6 7 8ű 9

Címkék: kreatív arculat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása