Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A harag napja

2013.02.20. - szerda

1

-

A recesszió a világ minden táján jelentősen éreztette hatását az elmúlt években, gigacégek húzták le a rolót, és iszonyatos mennyiségű ember vesztette el munkáját közvetve, vagy közvetlenül a válság eredményeképp. 

-

2

-

Az építőipar volt az egyik első olyan gazdasági szektor, ahol a jelenség hatásai érezhetővé váltak, hiszen - érthető módon - nincs olyan ember, aki újabb ingatlanberuházásokba kezdene, amikor éppen a fennmaradás a tét. Olaszországban az elmúlt öt évben 157.000 cég húzta le a rolót és közel 893.000 építőipari dolgozó került az utcára.

-

 3

-

A reményüket vesztett munkások múlt héten rendezték meg a harag napját, melynek során a milánói tőzsde épülete előtti téren helyeztek el 10.000 munkavédelmi sisakot melyek, a munkanélküli munkásokat hivatottak rendkívül szemléletesen szimbolizálni. 

-

4 5 6 7 8

Címkék: elgondolkodtató heppöning

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása