Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Minden és semmi, ráadásul egy hatalmas lufiban

2013.02.19. - kedd

1 

-

Bár nyikorgós hangjától egyesek egyenesen a falra tudnának mászni, a lufit mindenki szereti. Különösen vonzó a rugalmassága, rikító színe és vízcsepp formája, rengeteg módon lehet vele jól szórakozni, de az esetek jelentékeny részében csak kívülről tudjuk tanulmányozni, pedig belülről sem kevésbé érdekes. 

-

2

-

A spanyol Penique Productions csapata úgy gondolta érdekes lenne bemászni egy léggömbbe és, hogy ne legyen ilyen egyszerű a feladat megfűszerezték még egy picit a gondolatot, a lufit egyenesen egy épületben fújták föl, hogy fölvegye a falak és a benne lévő tárgyak alakját.

-

 3

-

Persze ez nem egy igazi lufi, hanem színes fólia, melyet nagy teljesítményű ventillátorokkal feszítettek a kitöltendő térbe és változtatták át valami teljesen mássá, megfosztva a teljes látványt eredeti színétől és felruházva egy egységes, mindent fedő árnyalattal. Benne van minden, ami eredetileg ott volt, de mégsem úgy, lényegét tekintve nincs is ott. Zseniális.

-

 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Címkék: érdekesség installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása