Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Minimál Csütörtök – No.1.

2012.04.19. - csütörtök

Örömmel értesítjük a nagyérdeműt, hogy új szériába kezdünk Minimál Csütörtök címszó alatt amiben szeretnénk minél több teljes arculati anyagot bemutatni a minimalizmus jegyében, illusztrálandó az oly elcsépelt „a kevesebb néha több” kifejezést. Nem titkoltan nem szerényebb álmaink vannak eme tettünkkel minthogy megváltoztassuk a kedves üzlettulajdonosok/megrendelők nagy részének (tisztelet a kivételnek) nézeteit, miszerint a minél több, rikító szín és a minél nagyobb méretben szedett szöveg kiemelkedik környezetéből, könnyebben észreveszik. Mert nem feltétlenül így van. 

-

Az első példa a Jacu coffee roastery aminek arculati elemeit Tom Emil Olsen tervezte.

 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, klikk a like-ra!

Címkék: kreatív arculat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása