Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Tankatedrális

2013.05.04. - szombat

1

-

A történelemkönyvek gyakran visszatérő motívumai a háborúk, melyeknek hátterében előszeretettel bújtak meg vallási okok, gondoljunk csak a keresztes háborúkra vagy az iszlám szent háborújára, a dzsihádra. Az összefüggés bár nem kézenfekvő, egy kis utánajárással kirajzolódik, mint ahogy Kris Kuksi is felfedezte és mélyen meg is maradt benne.

Olyan mélyen, hogy komolyabban kezdett foglalkozni vele és művészi képességeit felhasználva a világ elé is tárta egy makettsorozat formájában, a vallás egyik szimbólumaként számon tartott katedrálisok és a csaták egyik eszköze, tankok keresztezésével, elképesztően sok munkával, de ennek megfelelően rendkívül kidolgozott, részletes kivitelben. 

-

2 3 4 5 6 /// Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz! ///

Címkék: érdekesség elgondolkodtató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...