Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Építészet találkozik fotóművészet

2012.10.07. - vasárnap

Zseniális, ahogy Marco Zampetti megtalálja a témát, felfedezi a megfelelő részleteket amiket tükröz és egészen elképesztően lehetetlen a végtermék. Minden képben hosszú percekig próbálom kibogozni, miről is készülhetett a fotó.

Címkék: kreatív fotó

Egy kis, könnyed majomkodás

2012.10.06. - szombat

A hétvége a pihenésé, ennek szellemében én költözöm és dolgozom sokat, nektek viszont ajánlok egy könnyed fotósorozatot, Jill Greenberg majmokról készült portréi formájában.

Címkék: fotó érdekesség

Szélsőséges egyensúly

2012.10.05. - péntek

Autókat fényképezni sokféleképpen lehet, de a hivatalos promófotók világa teljesen más tészta. Újat kell mutatniuk, meg kell, hogy fogják az embert, ugyanakkor el kell adniuk a terméket és illeszkedniük is kell arculatához, szellemiségéhez. Kétség kívül nehéz feladat, Igor…

Címkék: fotó autó

A fény éle

2012.10.05. - péntek

A fényfestés szép, jó de anyira divatos, hogy már szó nélkül elmegyek mellette, nem igazán tud újat mutatni. Kevin Cooley mást ad. Nem akar minél több motívumot belezsúfolni fotóiba, ő a fény és a környezet összhangját örökíti meg. Szép, kiforrott munka.

Címkék: kreatív fotó

Minimál Csütörtök – No.23.

2012.10.04. - csütörtök

Szeretem a jóságot, az ilyen kis apró figyelmességeket mint amilyeneket az Are We Designer kreatív csapata hozott össze. Egy kis matrica és pecsét kollekcióról van szó, amiket a postai küldeményeikre applikálnak csupán szeretetből. A marketing nagykönyve szerint semmi értelme,…

Címkék: kreatív érdekesség

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása