Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Bámészkodnivaló a rövid hétvégére

2012.03.25. - vasárnap

A Google Maps és Earth végtelen bámészkodnivalót szolgáltathat de találtam egy még jobbat. A Stratocam-en teljes képernyőn nézegethetjük a legjobbnak válogatott helyeket, szavazhatunk rájuk és meg is oszthatjuk. Klikk valamelyik képre, odavisz. Jó pihenést!   Ha tetszett,…

Címkék: fotó érdekesség

Egy kör gyermekkora

2012.03.25. - vasárnap

Archibald-dal soha semmi nem történik aztán minden a feje tetejére áll egy különös kör érkezésével.   Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, like-olj!

Címkék: videó

Asztal azoknak akik nem szeretnek beszélni evés közben

2012.03.24. - szombat

Michael Beitz készítette ezt az asztalt ami lehetőséget ad arra, hogy ne kelljen beszélgetni azzal akivel eszünk. Michael állandóan az emberek közötti kapcsolatokat feszegeti eszközeivel - képekkel és szobrokkal.   Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, like-olj!

Címkék: érdekesség szobrászat terméktervezés

Festmény kávéfoltokból

2012.03.24. - szombat

Az önkifejezésnek elég sok módját láttam már de Red-nek azért sikerült meglepnie. Neki nem elég a ceruza, festék vagy a számítógép, egyenesen a csésze aljára kifolyt kávéval készíti képeit.     Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, like-olj!

Címkék: kreatív érdekesség festészet

Zöld ösvény a városban

2012.03.23. - péntek

Gaëlle Villedary fektette le ezt a 420 méter hosszú, zöld szőnyeget a francia Jaujac városában ami így a központot és a mellette lévő völgyet - a várost és a természetet - köti össze. 3,5 tonnányi természetes anyagot használtak föl a város 10 éve tartó művészeti és…

Címkék: kreatív különleges installáció

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása