Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Repülőanatómia

2013.11.13. - szerda

1

-

A légitársaság tipikusan az a történet, amit nem szabad félvállról venni, hihetetlen pénzek múlnak a legapróbb részleteken és az emberek biztonságos utaztatásának is rettentő szigorú követelményei vannak. Ha nem egy ilyen cég környezetében dolgozunk, majdnem kizárólag a repülőgépeik által találkozunk velük, így nem meglepő módon az arculatuk megtervezésére, gépeik festésére kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek. Biztonságot, megbízhatóságot kell sugallniuk, ugyanakkor kellően karizmatikusnak kell lenniük ahhoz, hogy felismerjük őket és gyorsan a tudatalattinkba ivódjanak. 

A dél-afrikai Kulala légitársaság hozott egy bátor döntést és szembe ment a konvenciókkal amikor egyik Boeing 737-esét merőben szokatlan festéssel látta el. A megszokott logo + egyszerű minta mellett feliratozta és nyilakkal megjelölte a burkolat alatti fontos alkatrészek, berendezések helyét, méghozzá nem is a lehető legnagyobb komolysággal. 

-

2 3 4 5 6

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása