Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A tél igazi arca

2013.11.11. - hétfő

1

-

A télben nehéz megtalálni a szépséget, ezt egészen triviális és mindennapi dolgok akadályozzák. Pénzbe kerül a fűtés, a téli gumi, nehezebb a közlekedés és fázni sem túl sokan szeretünk. Vannak azonban olyan velejárói, melyek egészen páratlan tulajdonságokkal ruházzák fel az egyébként megszokott látványt nyújtó környezetünket.

Ott van a pára, vagy ha úgy tetszik a köd, ami elképesztően sejtelmessé varázsol mindent és ott van a is, ami nem válogat, kivétel nélkül mindent fehérre fest. Vassilis Tangoulis meglátta ezt a szépséget és fotóival talán sikerül rábírnia minket, hogy egy picit azért várjuk a telet

-

2 3 4 5

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása