Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Porból lettünk, porba festünk

2013.05.05. - vasárnap

1

-

A koszos ablak az autón senkinek sem jó, a vezető nem látja rendesen mi történik körülötte, így a körülötte közlekedőket is veszélyezteti, persze vannak olyan helyek és száraz időszakok amikor csak mindennapi autómosással lehetne elkerülni a kockázatot jelentő állapot beálltát.

Scott Wade olyan környéken lakik, ahol rendkívül nagy a szárazság az év nagy részében és a talajt mészkő és agyag kombinációja borítja, otthonához pedig egy 1,5 km-es földúton haladva tud eljutni így nem csoda, hogy a poros autóüveg élete egyik meghatározó szereplője lett. Scott ahelyett, hogy idegesítené magát az átláthatóság teljes hiányán, inkább kikísérletezett egy módszert amivel a poros ablakokat vászonként használja és képeket "fest" rájuk. Persze művei nem maradnak meg túl sokáig, viszont a hordozó magától újrahasznosítódik. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 

 /// Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz! ///

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása