Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Nem a hajban van az erő

2013.10.09. - szerda

1

-

A haj viselésének módja az öltözködés mellett mindig is az önkifejezés egyik leghangsúlyosabb eleme volt. Az aktuális divat hullámokban tör föl, a kívülállók számára is egyértelműen figyelemmel kísérhető és könnyen megeshet, hogy ami egyszer divatos, pár évvel később nevetésre ad okot akár még korábbi követője számára is. 

A kopaszság néha erőre kap, néha kicsit halkabb, de mindig vannak kopaszok és a hajviseletnek egy olyan formája, ami vicces módon pont a haj teljes hiányára épít. Mint azt Fernando Perottoni rövid tanulmánya is bizonyítja, a csillogó fejtető messze nem hozható párhuzamba a gyengeséggel, haj nélkül is lehet világuralomra törni, akadnak olyan kopasz karakterek, akiket majdnem az egész világ ismer

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív illusztráció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása