Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Tematikus kompozíció

2013.09.22. - vasárnap

1

-

A fotózásnak két, egymástól nagyon jól elkülöníthető, de speciális esetekben keveredő válfaja van. Mindkettőben a fotósnak kell megtalálni a témát és a tökéletes irányt, de a műtermi fotózásban maga a fotós komponálja meg a látványt és helyezi el a fotózni kívánt tárgyakat, személyeket. Ebből fakadóan sokkal több lehetősége van a műtermi fotósnak, mint a "terepen" dolgozónak, aki nem tud arrébb pakolni egy oszlopot, vagy épületet, cserébe viszont igen időigényes a műtermi munka.

Jim Golden műteremben érzi igazán elemében magát, ahol maga a kattintás a legegyszerűbb művelet. Jim egy-egy téma köré csoportosuló tárgyakból alakít ki ízléses kompozíciókat, majd a tökéletes megvilágítás elérése után fotókat készít róluk. Képei rendkívüli aprólékosságról tanúskodnak és eszméletlenül kiegyensúlyozottak, esztétikusak. Jó rájuk nézni. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...