Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A fény, mint művészeti alapanyag

2013.09.19. - csütörtök

1

-

A fény és a színek gyógyító és hangulatbefolyásoló ereje bizonyított tény. Ennek megtapasztalására nem kell tudományos folyóiratokat bújni, elég összehasonlítani milyen lelki állapotban kelünk fel egy napsütéses nyári, illetve egy sötét téli reggelen.

James Turrell művészete elemi erővel csap le az óvatlan nézelődőre, mivel alkotásai "csupán" fényből állnak, na de az általa használt fény nem korlátozódik egy-egy keretezett téglalapra, egész helyiségeket tölt meg színekkel, melyeket esetenként hatalmas geometriai alakzatokkal is kombinál így helyezve a nézőt egy hihetetlen, földöntúli környezetbe

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása