Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Erősen nyugtató hatású képek a Nagy-Sóstó bepárlóiról

2013.08.27. - kedd

1

-

Nem tudom, hogy nektek hogy kezdődött a hetetek, de nekem egészen idegbajosra sikeredett a hétfő, így most leginkább a nyugodt, kiegyensúlyozott fotók fognak meg, az viszont eszembe nem jutott volna, hogy pont egy sóbepárlóról készült képek fognak ennyire megtetszeni.

Julieanne Kost a Utah állambeli Nagy-Sóstó bepárlóiról készített egy egészen különleges légifelvétel-sorozatot. A tó Észak-Amerika legnagyobbja, mely egykor beltenger volt, vízének sókoncentrációja rendkívül magas és bepárlással viszonylag könnyen kinyerhető belőle a só, amihez elszigetelt medencék kialakítása szükséges, melyekben a különböző bepárlási fázisokban lévő víz más és más színt ölt

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása