Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Ugyanaz, mégis nagyon más

2013.07.28. - vasárnap

1

-

A jó fotóst az emeli ki a tömegből, hogy meglátja a témát, vagy az abban rejlő lehetőséget. Nem a technikai, vagy elméleti tudástól fog valaki jó fotókat készíteni és a milliós értékű felszerelés sem találja meg önmagában a szépet, csupán végrehajtja azt, amire utasítja gazdája.

Manuel Cosentino-nak egészen biztosan rendkívüli érzéke van a fotózáshoz, mert nem csak megtalált egy kis házikót egy domb tetején, hanem kreált is köré egy történetet. A látvány persze önmagában is megér egy kattintást és a sorozat egy része is megállná a helyét önmagában, de Manuel sokkal többet hozott ki belőle. Majdnem két évig készítette képeit ugyanott, ugyanabból a szögből és ugyanarról, ami önmagában még nem lenne különleges, aztán amikor végignézed a sorozatot rájössz, hogy a képek előterében lévő házikó csak a keretét adja a történetnek, az igazi események és a fotók lényege a háttérben zajlik

-

2 3 4 5 6 7

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása