Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Guruló otthonok a szivárvány minden színében

2013.04.28. - vasárnap

1

-

Indiában a vasút mellett a teherautók a legfontosabb eszközei az áruszállításnak így kifejezetten sok ember él hivatásszerűen vezetésből. Ők gyakran hetekig nem térnek haza és ez idő alatt járművük szolgáltatja nekik az otthont. Ez persze itthon sem szokatlan, csak éppen ott egy kicsit más körülmények között működik a szállítmányozás, nem a biztonság az elsődleges tényező, az utak állapota és a közlekedési morál pedig szembetűnően különbözik a miénktől.

A teherautó sofőr legfontosabb és legféltettebb kincse a járműve, nélküle nincs munka és nincs élet és mivel ez szolgáltatja számára az otthont távol az otthontól szereti is magát otthonosan érezni benne és rajta keresztül kifejezni egyéniségét. Csak ő ezt máshogy teszi, mindent a teherautóra aggat, ami tetszik neki. Dan Eckstein járt Indiában és fotózta ennek a közösségnek a tagjait és büszkeségüket.

-

  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

/// Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz! ///

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása