Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Van kedvenc tévésorozatod? Akkor ez tetszeni fog.

2013.04.22. - hétfő

1

-

Egészen biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van kedvenc tévésorozata, amit annyit nézett, hogy nem csak a főszereplőket hanem a lakásukat is tökéletesen ismeri és - bár a valóságban a szobák teljesen különálló díszletek - el tudná képzelni egyik-másikban az életét.

Iñaki Aliste Lizarralde egy spanyol belsőépítész, aki ugyanúgy szereti a sorozatokat mint mi de hivatásából kifolyólag teljesen más szemmel nézi és ha már így adódott ki is találta hogyan néznének ki ezek a lakások, házak a valóságban majd le is rajzolta alaprajzukat, természetesen a bútorokat és a jellegzetes tárgyakat is beleértve. Sorrendben: Dexter, Agymenők, Simpson's, Szex és New York, Jóbarátok, Két pasi és egy kicsi, Szívek szállodája, Will és Grace, Így jártam anyátokkal.

-

  2

---

 3

---4 5

---

6

---7

---

 8

---9 

Címkék: kreatív illusztráció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása