Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Felhőváros

2013.03.31. - vasárnap

1

-

Dubai rendkívül rövid idő alatt alaposan beégette magát az emberek tudatába egészen kivételes épületeivel, mesterséges szigeteivel és lépett elő az egyik legáhítottabb turistacélponttá, de rendelkezik egy olyan különleges látványossággal melyet csupán a földrajzi adottságok tesznek lehetővé és ezek nélkül nincs az a pénz amivel magukénak tudhatnának.

Az év egy nagyon pici részében, mindösszesen 4-6 napban egészen vastag köd vonul át a városon ami a megszokott látképet alaposan átformálja, kellő magasságból nézve az éppen kilógó felhőkarcolókkal pont olyan, mintha csak a felhőkből nőne ki a város. Sebastian Opitz a Princess Tower 85. emeletéről örökítette meg a látványosságot amihez eléggé korán is kellett kelnie, mivel rendszerint reggel 4 és 6 óra között alakul ki és 9-re már ki is tisztul. 

-

2 3 4 5 6 7

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása