Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Hordozható folyó

2013.02.24. - vasárnap

1

-

A víz egyre nagyobb értéket képvisel a világ minden pontján, sokan egészen biztosra veszik, hogy a következő világháború eme természeti kincs birtoklásáért fog kitörni, hiszen ha víz nincs, élet sincs, minden másra lehet alternatívát találni. 

-

2

-

Caracas-ban, Venezuelában minden évben megrendezik az In the Middle of the Street névre keresztelt fesztivált, ami az utcára - mint közösségi térre és a nyugalmas együttélésre hivatott emlékeztetni a lakosokat különböző művészeti és szórakoztató programokkal.

-

 3

-

A spanyol nagykövetség felkérésére tavaly a Luzinterruptus csapata is kivette a részét a rendezvényből egy rendkívül látványos installációval, egy folyót varázsoltak az utcákra. 2000 zacskót töltöttek meg vízi növényekkel és állatfigurákkal, valamint vízzel és helyeztek el egy egész útszakaszon mesterséges világítással fűszerezve, így előállítva az éjszaka egészen páratlan látványt nyújtó jelenséget.

-

 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Címkék: érdekesség installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása