Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Új kezdet

2013.02.16. - szombat

1

A grafikai tervezés világában az egyik legnehezebben elérhető tényező, hogy a grafikai elemeknek legyen lelke, tartalma, egyénisége (mea culpa). Hogy a „de szép”-en kívül érzelmeket keltsenek és ezáltal megmaradjanak a szemlélőben. Mostanság olyan gyorsan történik a tervezési folyamat, hogy a grafikusnak esélye sincs megérteni, megérezni a közvetíteni kívánt hatást...hogyan is tudná ábrázolni? 

2

Brent Holloman sorozatának van lelke, nagyon is sok, a sajátjának egy kis darabja. 2012-ben megszületett kislánya, ami teljesen új, ismeretlen szituációba helyezte a grafikust és lányos zavarában elhatározta, emlékezetessé teszi gyermeke felcseperedésének folyamatát. Úgy döntött minden héten készít valamit lánya arcának sziluettjéből, legyen az grafika vagy kézzel készített alkotás.

 3 4 5 6 7 8 9 10

Címkék: érdekesség illusztráció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása