Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Vietnam régen és most

2012.09.09. - vasárnap

Kép a képben, nosztalgiázás soha nem látott helyekkel, fejlődés, elmaradottság. Ezek jutnak eszembe Khánh Hmoong képeiről.

Címkék: fotó érdekesség

A hidegháború árnyéka

2012.09.08. - szombat

Mindannyian ismerjük az oly sokszor hallott tömegpusztító fegyver kifejezést, azonban viszonylag keveseknek van kép a fejében ezek kinézetéről. Martin Miller fotósorozata ezen hivatott segíteni, főleg hidegháborús eszközökről készült képeivel. Ezúton szeretnék mindenkinek…

Címkék: fotó elgondolkodtató

Vulkáni folyók

2012.09.07. - péntek

Hihetetlen dolgokra képes a természet, olyan mintákat, színeket és vonalakat tud létrehozni amit emberi kéz is csak nehezen. Andre Ermolaev Izland vulkáni folyóiról készített egészen elképesztő légi felvételeket.

Címkék: kreatív fotó

Karoshi

2012.09.07. - péntek

A japánoknak külön szava van a túlterheltség miatti halálra, ez a karoshi. Az átlag japán napi 10 órát dolgozik és a nagyvárosokban uralkodó iszonyatos ingatlanárak miatt még egy csomót utazik is, így nem ritka látvány a köztereken alvó, magatehetetlen ember, aki…

Címkék: fotó elgondolkodtató

Minimál Csütörtök – No.19.

2012.09.06. - csütörtök

Mai minimalista osztálykirándulásunk alkalmával nem máshová vesszük az irányt, mint a nem is olyan messzi Krakkóba és megtekintjük állatkertjük arculatát, amit Agnieszka Sowińska néni tervezett. Megyünk, megtekintjük, kis szabad program, uzsi és jövünk.

Címkék: kreatív arculat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása