Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Mint a kolibri

2012.08.26. - vasárnap

Ki mondta, hogy egy 70.000 kg-os tárgy nem tud úgy lebegni mint a nektárt gyűjtögető kolibri? Ha csak egy jól időzített pillanatra is, de Pablo Ferrari-nak sikerül átverni érzékelésünket.

Címkék: kreatív fotó

Las Ventas

2012.08.25. - szombat

A bikaviadalok igencsak megosztják a közvéleményt, sokan szeretik ezt a rendkívül látványos és régi gyökerekkel rendelkező műfajt, sokan pedig állatkínzásra hivatkozva betiltanák. Leghíresebb színhelye és szülőhelye a Las Ventas, egy ma is aktívan funkcionáló aréna…

Címkék: kreatív fotó

Minden, amim van

2012.08.24. - péntek

Sannah Kvist megkérte pár huszonéves barátját, hogy egy fotó erejéig pakolják össze egy sarokba az összes általuk birtokolt tárgyat, hogy el tudja készíteni fotósorozatát. Beletettek mindent.

Címkék: fotó érdekesség

Testet öltött CD-k

2012.08.24. - péntek

Mindösszesen 200 óra és 6500 lemez kellett, Mirco Pagano és Moreno De Turco projektjéhez, amelynek során híres zenészeket megformáló térhatású installációkat építettek föl. Kellett hozzá egy kis kitartás de szerintem megérte.    

Címkék: érdekesség installáció

Minimál Csütörtök – No.17.

2012.08.23. - csütörtök

A Riffle egy igazán kellemes hangulatú étterem, főleg vízben található alapanyagokból készülő ételekkel, amihez a Hovercraft által tervezett arculat is igazodik. Kellemes, könnyed, de nem mesterkélt. Nem az arculathoz kötődik de fontosnak tartom azt is elárulni, hogy kreativitás…

Címkék: kreatív arculat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása