Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Elferdült gravitáció

2012.08.12. - vasárnap

Úgy megszoktuk a fizika törvényeit, annyira egyértelműek és alapvetőek, hogy el sem tudnánk képzelni életünket és a világot máshogy. A lebegés természetellenes és viszonylag kevesen élhetik át éberen, mi hétköznapi emberek esetleg csak álmainkban. Anka Zhuravleva fotóin…

Címkék: kreatív fotó

Éjszaka

2012.08.11. - szombat

Sötétben sok -féle dolgot lehet művelni egy fényképezőgéppel, lehet fényfesteni, hosszú záridővel a csillagok mozgását fotózni, Sam Irwin inkább az egyszerűségre törekedett éjszaka című sorozatában. Egyszerű, nyugalmas képek ezek, ízlésesen megformálva, sejtelmes…

Címkék: kreatív fotó

Egyszer volt...

2012.08.10. - péntek

Heidi Lender énfotósorozatában azt vizsgálja, hogy milyen nagy mértékben is befolyásolja egy ismeretlen személyről alkotott képünket a ruházata és a környezet, amiben fotózták. Ugyanaz a személy, mégis mennyire más.

Címkék: kreatív fotó

Álom vagy valóság?

2012.08.10. - péntek

A fotózás és digitális editálás manapság olyan magas szinteken mozog, hogy akármilyen álomszerű világot képes hitelesen imitálni. Paul Octavious a felhőket választotta játszótársainak ebben a sorozatában.

Címkék: kreatív fotó

Minimál Csütörtök – No.15.

2012.08.09. - csütörtök

Luke Brown tervezte a Sydney-i Reuben Hills kávézó fekete-fehér arculatát ami elsőre kicsit sterilnek tűnhet, de ha az egyes elemek mellett van valami más is, igazán nyugodt, igényes hangulatot sugároznak.

Címkék: kreatív arculat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása