Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Mimikri

2012.06.17. - vasárnap

A mimikri eredetileg az állatvilágban figyelhető meg, önvédelmi illetve vadászati célú álcázást jelent azonban mi lenne, ha az emberek is képesek lennének rá? GiesenLeenders megmutatja. Ha tetszett, klikk a like-ra, nem sértődünk meg!

Címkék: fotó érdekesség

Égi Városok

2012.06.16. - szombat

A black station készítette ezeket a képeket felhőkarcolókról amint éppen azt teszik amiért épültek - felhőket karcolnak. Ha tetszett, klikk a like-ra, nem sértődünk meg!

Címkék: fotó építészet

Hogy ez eddig nem jutott eszembe...

2012.06.15. - péntek

Mind használunk fecnikre, papírokra firkált emlékeztetőket, de miért ne lehetne az egész asztal egy emlékeztető? Post-itable, a SoupStudio Design-tól. Ha tetszett, klikk a like-ra, nem sértődünk meg!

Címkék: kreatív terméktervezés

Kíváncsiság

2012.06.15. - péntek

Érdekel hogyan élnek mások? Menno Aden megmutatja, méghozzá kifejezetten érdekes szögből - a plafonról. Fotósorozatában különböző helyiségeket dokumentált a világ minden tájáról, kultúrájából. Ha tetszett, klikk a like-ra, nem sértődünk meg!

Címkék: fotó érdekesség

Minimál Csütörtök – No.8.

2012.06.14. - csütörtök

A minimál szóhoz nekem valahogy mindig is kötődött a letisztult, funkcionális skandináv design. Ezt, az egyébként egy vasúti pályaudvar közepén található kis bevásárlóközpontot a BOND rebrandelte. A grafikai elemek visszafogottak, a kommunikáció elemeit pedig a társasjátékok…

Címkék: kreatív arculat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása