Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Sushi ház a sivatagban

2012.04.22. - vasárnap

California-ban látható ez a ház amit a Violent Volumes tervezett csupa újrahasznosított anyagból így aztán környezetkímélő és a másik hasznos tulajdonsága, hogy rekord idő alatt szét és összeszerelhető. Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, like-olj!

Címkék: építészet formatervezés

Mint a madár

2012.04.21. - szombat

Yves Rossy-ról, a Jetman-ről felröppennek néha hírek, videók, ő az aki négy sugárhajtóművel a hátán időnként rekordokat döntöget. Most készült róla egy újabb videó amin az Alpok fölött suhan. Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, klikk a like-ra!

Címkék: videó érdekesség

A képek hálójában

2012.04.21. - szombat

Park Seung Mo egy koreai művész aki képeit különböző fémhálókból készíti, így adva egy kis teret, mélységet az alkotásoknak. Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, klikk a like-ra!

Címkék: kreatív illusztráció

Megsemmisített Apple termékek

2012.04.20. - péntek

Michael Tompert és Paul Fairchild valamilyen furcsa okból kifolyólag úgy döntött, hogy ez a fotósorozat lesz a méltó módja az Apple márka előtti tisztelgésnek. Ők ezekre a roncsolt tárgyakra nem hulladékként hanem többféle értelmezési módnak teret hagyó művészeti…

Címkék: érdekesség elvont

Felejtsd el amit eddig gondoltál a kartonról

2012.04.20. - péntek

Hogy miért? Mert egy ausztrál cég – a Karton – megmutatja, hogy nem csak csomagolásra jó, bútorokat is lehet készíteni belőle. Állításuk szerint a jó minőségű karton rendesen összeépítve erősebb tud lenni mint a hagyományos bútor alapanyagok. Azért azt megnézném, hogy mi…

Címkék: érdekesség terméktervezés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása