Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Hangya mesék

2012.05.02. - szerda

Biztos lesz olyan aki egyből rávágja ezekre a képekre, hogy fotosopp de sajnos ki kell, hogy ábrándítsam. És nem is elpusztult hangyákkal készültek. Andrey Pavlov egy orosz fotós aki órákat tölt el egy-egy ilyen jelenet beállításával, megkomponálásával és nem is egyszerűen teszi. Hosszú ideig tanulmányozta a hangyákat és felfedezte, hogy munka közben viszonylag megjósolhatóan, kiszámíthatóan viselkednek, így aztán elég a megfelelő helyen elhelyezni a kellékeket és kis szerencsével barátai használni fogják őket aztán elég kattintani. Ennyi a varázslat. Bámulatos.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg Ha tetszett, vagy érdekelheti egy ismerősödet, like-olj!

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása